Sub-Boards

No New Posts Tehdas
No posts have been made on this board.

(Koirien valtakunta) Liiblaab
0
threads
0
posts
No New Posts Keskusta
Thrilled! [AVOIN] by Ravencraft Nov 11, 2019 12:01:55 GMT

Keskusta on vain häilyvä muisto vilkkaasta ihmisten asuttamasta kaupungista. Se on rappeutunut katastrofin jälkeen entisestään ja luonto on alkanut ottamaan omaansa takaisin, kasvillisuuden peittäessä osittain romahtaneita rakennuksia ja kulkuneuvoja. Keskustan katuja värittävät varjoissa kulkevien zombien lisäksi pienet puut ja pensaat, houkutellen saaliseläimiä luokseen.
1
thread
1
post
No New Posts Viemärit
No posts have been made on this board.

Haltin turvallisin ja käytetyin kulkureitti paikasta toiseen. Viemärit on tarkkaan merkityt ja ohjaavat lähestulkoon kaikkialle, esimerkiksi kauppakeskukseen, katakombeihin, maaseudulle, jätemerelle ja niin edelleen. Ainoastaan vankilaan ei ole selkeää merkittyä reittiä. Viemärit ovat paikoin kuivia ja tunkkaisia, kuin myös paikoin täynnä eritteitä ja muuta sisältämää likavettä.
0
threads
0
posts
No New Posts Kauppakeskus
No posts have been made on this board.

Kauppakeskus on keskustan yleisin kohtaamispaikka, joka on rappeutumisesta huolimatta hyvin suojattu eläviltäkuolleilta, ansoitetuiden ja peiteltyjen kulkureittien ansiosta. Kauppakeskuksen sisällä usein keräilijät ja muut selviytyneet tapaavat toisiaan sekä tekevät vaihtokauppoja, hurjapäisimmät ovat rakentaneet jopa oman myyntikojunsa kauppakeskuksen huoneistoihin.
0
threads
0
posts
No New Posts Vankila
No posts have been made on this board.

(Ylhäisien valtakunta) Heti katastrofin jälkeen sudet valloittivat suurimman ja parhaiten suojatun rakennelman, nimittäin vankilan. Vankilan pihapiiri on aidattu betonimuurein, piikkilanka-aidoin ja tähystystornein. Vankilan sellit on susien asuntoja, toimistot päättäjien käytössä ja kellaritaso vankeja varten. Vankilaan voi päästä vain kahta kulkureittiä käyttämällä: pääporttia tai viemäreitä, joista jälkimmäisen tarkan reitin tietävät ainoastaan Ylhäisiin kuuluvat sudet.
0
threads
0
posts
No New Posts Katakombit
No posts have been made on this board.

Ikivanhat katakombit sijaitsevat viemäreiden alapuolella. Ne ovat labyrinttimäinen, monimutkainen ja loputtomalta tuntuva käytävien verkosto, johon on äärimmäisen helppo eksyä. Sieltä on lähes mahdoton päästä pois, ellei onnetar ole suotuisa ja tuo kulkijaa yhden merkityn reitin varrelle, joka on merkitty verellä käytävien seinille. Se on reitti ulkoilmaan ja gladiaattorikehään.
0
threads
0
posts
No New Posts Alttari
No posts have been made on this board.

Katakombeissa on gladiaattorikehän lisäksi toinen erikoinen huone, Alttari. Alttari on kuin suoraan kauhuelokuvasta, jossa kynttilät luovat himmeää valoa synkkään huoneeseen, edustalla ovat tammipuiset penkkirivit kuin kirkossa ja perällä verinen uhrauspöytä ja lipasto täynnä erilaisia kalloja sekä yrttejä. Tunnelmaa salaperäiseksi että kammottavaksi luo vanhalta vinyylisoittimelta toistuva pianon soitto hiljaisena kaikuna Alttarin tiloissa.
0
threads
0
posts
No New Posts Gladiaattorikehä
Let's have fun! by Tsaari Oct 24, 2019 18:46:46 GMT

Gladiaattorikehä on ainoa syy, miksi osa koiraeläimistä suostuu astumaan katakombeihin. Pyöreässä huoneessa järjestetään erilaisia raakoja kamppailuja ja osanottajat ovat usein vankeja. Gladiaattoritaisteluista lyödään vetoa arvokkain ja tarpeellisin esinein, joillekin se on vain huvia kun taas osalle se voi olla elinkeino. .
1
thread
5
post
No New Posts Jätemeri
No posts have been made on this board.

Jätemeressä lilluvat kaikenlaiset roskat ja radioaktiiviset jätteet. Vesi on täysin juoma- ja uimakelvotonta, eikä sitä voi hyödyntää oikein mihinkään. Rannalla hohkaa aina myrkkykaasuista johtuva vaalea hehku. Jätemerestä nousevat mutantit ovat oikeastaan ainoa syy, miksi kaasumaskin omistavat sinne päätyvät. Mutanttien liha on oikein valmistettuna erinomainen ravinnonlähde koiraeläimille ja vain rohkeimmat uskaltavat haastaa kookkaita sekä vaarallisia mutantteja.
0
threads
0
posts
No New Posts Hautausmaa
The walking dead by Ravencraft Nov 7, 2019 17:23:28 GMT

Hautausmaa on vartioitu ja suojattu alue isoine muureineen. Se on paras paikka haudata menehtyneet, ilman että ruumiit houkuttelevat eläviäkuolleita joukoittain paikalle. Hautausmaa synkästä ja karmivasta tunnelmastaan huolematta on siviileille turvallisin paikka oleskella ja rohkeimmille peräti asua.
1
thread
9
post
No New Posts Maaseutu
No posts have been made on this board.

Maaseutu on kilometrien mittainen, laaja alue, joka ympäröi Haltin keskustaa. Paikoin on romuttuneita omakotitaloja, latoja, navettoja, peltoja ja niin edelleen. Alue itsessään on kovin suojaton ja ei tuo turvaa harvoilta, yksin vaeltavilta zombeilta. Maaseudulla saattaa kuitenkin villinä kulkea lehmiä, sikoja, kanoja, joiden vuoksi kannattaa alueelle kannattaa suunnata, hankkiakseen ravintoa.
0
threads
0
posts